Visagie Van Weijen
Visagie Van Weijen Openingstijden Klik hier!

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 20.00
  • Dinsdag 8.00 - 20.00
  • Woensdag 8.00 - 20.00
  • Donderdag 8.00 - 20.00
  • Vrijdag 8.00 - 20.00
  • Zaterdag 9.00 - 15.00
  • Zondag Closed Day


Reserveer online

* Vult u alstublieft alle velden in *
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Telefoonnummer: +31652633010

Over mij

Home / Over mij

  • Evelien van Weijen
    jouw persoonlijke visagist en beautyexpert

Hallo, ik ben Evelien van Weijen en woon in Barendrecht, samen met mijn vriend Remy en dochters Evi en Lize.
Wie ben ik nog meer? Jouw persoonlijk visagist en beautyexpert aan huis of op locatie!
Het meeste werk ik in de regio Rotterdam, maar ik kan naar elk gewenste locatie komen in heel Nederland.

Uiterlijke verzorging, cosmetica en make-up is mij letterlijk met de paplepel ingegoten, want als klein meisje was ik al niet weg te slaan uit de “snoepwinkel” van mijn ouders, Drogisterij Parfumerie en Beautysalons van Weijen in Barendrecht.

Je kon me niet blijer maken met al die heerlijke producten om me heen en dat is nooit veranderd!

Make-up is mijn echte passie en ik wilde altijd al als (freelance) visagist aan de slag. In 2000 ben ik begonnen als o.a beautyadvisor, schoonheidsspecialiste en visagiste in ons familiebedrijf. Daar heb ik vooral persoonlijke advies, touch-ups, huidverzorging, nagel en make-upworkshops en bruidsmake-up verzorgd.

Ook heb ik gastcolleges uiterlijke verzorging op het Farel College in Riddererk aan leerlingen en docenten gegeven. Heel iets anders, maar erg leuk om te doen!

Werkzaam in de parfumerie heb ik meerdere trainingen van verschillende cosmetica gevolgd, denk aan Chanel, Estee Lauder, La Prairie, Biotherm, YSL, Lancome, Shiseido, Clinique, Clarins , Dior etc. Waardoor ik met vele merken goed bekend ben en zo voor een stijl kan zorgen die goed bij jouw persoonlijke wensen aansluit.

Sinds januari 2015 werk ik met veel plezier samen met portretfotograaf Petrina. Samen verzorgen wij portretshoots met professionele fotografie en visagie.
Ook verzorgd zij desgewenst de fotoshoot na een make-up workshop. Super leuk als vrijgezellenfeest of bijv vriendinnen of zussendag!

Verder werk ik met meerdere fotografen samen en verzorg ik de visagie bij hun fotoshoots.

Ook werk ik af en toe voor verschillende cosmetica merken waaronder Idun Minerals, Christian Faye en Estee Lauder aan bijv fotoshoots voor magazines, promoties en trainingen.

Wat ik het meest bijzonder vind, is de vele bruidjes die ik op hun grote dag al heb mogen opmaken. Wat een eer! Niks is zo leuk om een stukje deel te mogen maken en in te vullen van deze intieme en speciale dag.

Het is voor mij het belangrijkste dat de bruid zich helemaal zichzelf voelt, maar wel net dat beetje mooier! Natuurlijk vergeten we ook de moeders, zussen en of bruidsmeisjes niet!

Al met al, make-up en cosmetica stromen door mijn bloed! Ik hoop mijn passie en kennis op deze manier op jou over te brengen en je vragen te kunnen beantwoorden en wie weet word je net zo enthousiast als ik! Laat make-up geen masker zijn waarachter je je verstopt! Ik benadruk juist je sterke punten en luister naar wat jij wilt. Samen maken we je nog nét een beetje mooier!

Heb je vragen,wil je meer informatie? Mail of bel me gerust!

06-52633010
info@make-up-yourday.nl
of vul het contactformulier in op deze site!