Visagie Van Weijen
Visagie Van Weijen Openingstijden Klik hier!

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 20.00
  • Dinsdag 8.00 - 20.00
  • Woensdag 8.00 - 20.00
  • Donderdag 8.00 - 20.00
  • Vrijdag 8.00 - 20.00
  • Zaterdag 9.00 - 15.00
  • Zondag Closed Day


Reserveer online

* Vult u alstublieft alle velden in *
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Telefoonnummer: +31652633010

Over mij

Home / Over mij

  • Evelien van Weijen
    jouw persoonlijke visagist aan huis of op locatie

Hi, ik ben Evelien van Weijen, woon samen in Barendrecht en ben trotse moeder van onze dochters Evi en Lize.
Wie ben ik nog meer? Jouw persoonlijk visagist aan huis of op locatie!
Het meeste werk ik in de regio Rotterdam, maar ik kan naar elk gewenste locatie komen in heel Nederland.

Uiterlijke verzorging, cosmetica en make-up is mij letterlijk met de paplepel ingegoten, want als klein meisje was ik al niet weg te slaan uit de “snoepwinkel” van mijn ouders, Drogisterij Parfumerie en Beautysalons van Weijen. Meer dan 80 jaar een begrip geweest in Barendrecht.
Je kon me niet blijer maken met al die heerlijke producten om me heen en dat is nooit veranderd!

Make-up is mijn echte passie en ik wilde altijd al als (freelance) visagist aan de slag. van 2000-2016 ben ik werkzaam geweest als o.a beautyadvisor in de winkel, schoonheidsspecialiste en visagiste in ons familiebedrijf. Daar heb ik vooral persoonlijk advies, touch-ups, huidverzorging, nagel en make-upworkshops en bruidsmake-up verzorgd en was ik mede leiding gevend op de winkelvloer en in de salons.

Ook heb ik gastcolleges uiterlijke verzorging op het Farel College in Riddererk aan leerlingen en docenten gegeven. Heel iets anders, maar erg leuk om te doen!

Werkzaam in de parfumerie heb ik meerdere trainingen van verschillende cosmetica gevolgd, denk aan Chanel, Estee Lauder, La Prairie, Biotherm, YSL, Lancome, Shiseido, Clinique, Clarins , Dior etc. Waardoor ik met vele merken goed bekend ben en zo voor een stijl kan zorgen die goed bij jouw persoonlijke wensen aansluit.
Als hoofdmerk werk ik met veel plezier met het merk IDUN Minerals uit Scandinavië. IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een full colour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers.

Sinds januari 2015 werk ik met veel plezier samen met portretfotograaf Petrina. Samen verzorgen wij portretshoots met professionele fotografie en visagie.
Ook verzorgd zij desgewenst de fotoshoot na een make-up workshop. Super leuk als vrijgezellenfeest of bijv vriendinnen of zussendag!

Een absolute aanrader vind ik de Style Treatment die ik verzorg in samenwerking met Styliste Chris en kapper naar keuze voor een super upgrade van je totale look

Verder werk ik met meerdere fotografen samen en verzorg ik de visagie bij hun fotoshoots.

Ik werk voor verschillende cosmetica merken waaronder Idun Minerals, Christian Faye, 2BE en Park Avenue en verzorg ik winkelpromoties en trainingen.

Wat ik heel bijzonder vind, is de vele bruidjes die ik op hun grote dag al heb mogen opmaken. Wat een eer! Niks is zo leuk om een stukje deel te mogen maken en in te vullen van deze intieme en speciale dag.

Het is voor mij het belangrijkste dat de bruid zich helemaal zichzelf voelt, maar wel net dat beetje mooier! Natuurlijk vergeten we ook de moeders, zussen en of bruidsmeisjes niet!

Al met al, make-up en cosmetica stromen door mijn bloed! Ik hoop mijn passie en kennis op deze manier op jou over te brengen en je vragen te kunnen beantwoorden en wie weet word je net zo enthousiast als ik! Laat make-up geen masker zijn waarachter je je verstopt! Ik benadruk juist je sterke punten en luister naar wat jij wilt. Samen maken we je nog nét een beetje mooier!

Heb je vragen,wil je meer informatie? Mail of bel me gerust!

Make-up Your Day!
Thurleede 2
2991 WC Barendrecht
06-52633010
info@make-up-yourday.nl
KVK 62163191